Σέρβις

 

Οι εξπέρ μας μέσα στα συνεργεία σέρβις βρίσκονται στη διάθεσή σας σε όλον τον κόσμο. Λόγω του υψηλού βάθους παραγωγής μας προμηθεύουμε τα περισσότερα ανταλλακτικά από την αποθήκη μας τη νύχτα ή τα παράγουμε με μικρούς χρόνους παράδοσης.

Εξυπηρέτηση πελατών 

Η Nabertherm διαθέτει ένα παγκόσμιο καλά δομημένο δίκτυο εξυπηρέτησης πελατών, για να σας παρέχει επί τόπου αρμόδια υποστήριξη σε περίπτωση ενός περιστατικού. Ασφαλώς, το φιλικό τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών μας είναι ευχαρίστως στη διάθεσή σας για μια προσωπική παροχή συμβουλών. Η προσφορά μας περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα  υπηρεσιών ξεκινώντας από τη βαθμονόμηση των θερμοστοιχείων, την εγκατάσταση και τη θέση σε λειτουργία του νέου σας κλιβάνου έως και τη νέα επένδυση. Προκαλέστε μας!

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ανταλλακτικά

Η γρήγορη προμήθεια οικονομικών ανταλλακτικών είναι πολύ σημαντική στην Nabertherm. Τίποτα δεν είναι χειρότερο από μια στάσιμη παραγωγή για τους πελάτες μας. Τα περισσότερα ανταλλακτικά αποστέλλονται μέσα σε 24 ώρες. Χρησιμοποιούμε μόνο πρώτης ποιότητας υλικά από αξιόπιστους προμηθευτές, τα οποία μπορούμε να σας προσφέρουμε μέσω κεντρικών αγορών και μεγάλων ποσοτήτων παραγγελιών φυσικά με τους καλύτερους όρους . Ακόμη και για πολύ παλιούς βιομηχανικούς κλιβάνους η Nabertherm ασφαλώς και εξακολουθεί να παρέχει ανταλλακτικά. Απλά πείτε μας το όνομα του μοντέλου, τον αριθμό παραγωγής και το έτος παραγωγής του κλιβάνου σας και θα λάβετε τα σωστά ανταλλακτικά. Αυτή η φιλοσοφία εξασφαλίζει ακόμη και μετά από πολλά χρόνια την αποδοτικότητα του κλιβάνου σας.

Ζητήστε ανταλλακτικά Online

Κέντρο δοκιµών για πελάτες

Ποιος κλίβανος είναι η ορθή λύση γι' αυτήν την ειδική διεργασία; Η απάντηση σ' αυτήν την ερώτηση δεν είναι πάντα εύκολο να βρεθεί. Για το λόγο αυτό διαθέτουµε µια µοναδική σε µέγεθος και ποικιλία µοντέρνα τεχνική σχολή, στην οποία βρίσκεται µια αντιπροσωπευτική συλλογή των κλιβάνων µας για τις δοκιµές των πελατών µας.

Επικοινωνήστε μαζί μας