Succesfulde messer: ACHEMA (Frankfurt), Le Bourget (Paris), GIFA (Düsseldorf) Præsentation af de nye produktsortimenter

ACHEMA

NABERTHERM præsenterede på verdens største laboratoriemesse ACHEMA i Frankfurt for første gang det nye sortiment af laboratorieovne. Foruden et tiltalende design udmærker de forskellige ovnserier sig også ved retningsgivende, tekniske innovationer.

Som messehighlight blev den nye Controller-generation for første gang præsenteret for et bredt publikum. Controllerne overbeviser med let betjening, moderne dokumentationsmuligheder, visning på flere sprog og mange flere tekniske highlights.

Yderligere informationer finder du i vores katalog Laboratorie.

 

Le Bourget

I dette år var "Additive Manufacturing" som fremstillingsmetode for komponenter til luftfart i små serier et af fokuspunkterne på messen. Nabertherm præsenterede blandt andet de moderne muligheder for afspændingsglødning eller hærdning af printede komponenter i plast, aluminium, titan eller stål.

I stedet for i kammerovne kan processerne som prisbilligt alternativ ved bestemte anvendelser f.eks. gennemføres under Argon eller kvælstof i enkle gasningskasser i stedet for gastætte retortovne. Selvfølgelig tilbyder Nabertherm også teknologisk krævende ovnanlæg til arbejdet under beskyttelses- eller reaktionsgasser eller i vakuum.

Ovnene kan ligeledes, som mange andre ovne fra produktsortimentet, udføres efter pyrometristandarden AMS 2750E og kan derfor også anvendes af luftfartkunder med deres høje krav mht. sikker produktovervågning og dokumentation.

Yderligere informationer finder du i vores katalog Termprocesteknik.

 

GIFA

Foruden det brede program af ovne til smeltning, udkerning, varmebehandling af metaller og til tørring præsenterede Nabertherm på denne messe for første gang modelserien NBCL.

Kammerovnene i serien NBCL anvendes til termisk rengøring af komponenter. Eksempler herpå er termisk rengøring af elektriske motorer, lakerede overflader på ståldele, dyser på plast-sprøjtestøbemaskiner eller udkerning af støbeemner. Ovnene opvarmes med gas og har en indbygget termisk efterbrænder, som ligeledes opvarmes med gas. På grund af den forud indstillede iltfattige eller reducerende atmosfære i ovnen undgås effektivt en lokal selvantændelse af emnet og beskadigelser pga. overtemperatur forhindres således. De røggasser der opstår herved, føres ud af ovnen og ind i den termiske efterbrænder, hvor de brændes. Alt efter røggassens type kan dette ske uden restprodukter.

Yderligere informationer finder du i vores katalog Støbning.