Sikeres vásár: CERAMITEC (München); az új termékkínálat bemutatása

A Ceramitec 2015 szakvásár ideális platform volt a Nabertherm számára a teljesen átdolgozott kínálat bemutatására. Az általánosan jó látogatottságnak örvendő vásári standon számos érdeklődő ügyfél tájékozódott a művészi kerámia területétől kezdve a műszaki kerámia területén át a legújabb kemencetechnika területéig. Mi a legnagyobb örömmel mutattuk be az újdonságokat!

Egyrészről a fénypontot az új design és az égetőkemencék kibővített funkciói jelentették az Arts & Crafts területén, amelyek új mértéket állítanak ebben a szegmensben. Az új kínálatról többet közvetlenül az új Arts & Crafts katalógusban talál. Másrészről a Nabertherm a vezérlők új generációjával nagy teljesítményű vezérlést kínál számos ésszerű funkcióval. Az új vezérlőket elsősorban az egyszerű programozás jellemzi (szöveg-megjelenítés, nyelv átváltása, dokumentáció USB-n keresztül, felhasználói szintek kezelése stb.).

Az ipar területén számos további újdonságot bemutattunk. A legfőbb figyelmet a különböző biztonsági koncepciókra fektettük a kötőanyag-mentesítéshez és az újdonságokra a termikus és katalízises utóégetés területén. Az ipar területéhez is átdolgoztuk a kemencéket, és az új formatervezésben mutattuk be őket. A katalógus a weboldalunkról közvetlenül letölthető.