Framgångsrik mässa: CERAMITEC (München); Presentation av de nya produktsortimenten

Ceramitec 2015 var en idealisk plattform för Nabertherm för att presentera sitt komplett reviderade och finslipade sortiment. Det var många som besökte vår monter och särskilt besökare som intresserar sig för konstkeramik och teknisk keramik informerade sig om vår modernaste ugnsteknologi. Det var ett nöje för oss att kunna presentera våra nyheter!

Det som särskilt kan lyftas fram är vår nya design och de nya funktioner som våra brännugnar för sektorn  Arts & Crafts nu har och som säkert är en ny måttstock inom detta område. Mer om vårt nya sortiment kan du se i vår nya katalog Arts & Crafts. Dessutom erbjuder Nabertherm med den nya kontroller generationen en effektiv styrning med många ändamålsenliga funktioner. Våra nya controller utmärker sig särskilt genom den enkla programmeringen (klartext indikering, språkval, dokumentation via USB, användarförvaltning etc.).

Nabertherm presenterade också en hel rad ytterligare nyheter för den industriella sektorn. I fokus stod särskilt våra olika säkerhetskoncept för avbindning och våra nyheter på sektorn termisk och katalytisk efterförbränning. Vi har även reviderat och finslipat våra ugnar för den industriella sektorn och kan nu presentera dem i ny design. Du är välkommen att ladda ner katalogen direkt på vår webbplats.